arsblanc

Arsblanc és un estudi de disseny orientat a resoldre projectes de comunicació gràfica i visual. Responc a les necessitats de comunicació de persones, empreses i institucions, desenvolupant projectes únics i personalitzats i tot això des de la retroalimentació amb el client, des del coneixement i amb la cerca del creixement del seu projecte.

Crec profundament en el disseny sostenible, economitzant recursos materials i amb una aposta clara per un treball creatiu, de qualitat i original, amb la menor empremta ecològica possible i amb preus molt competitius.

SERVEIS

+ Imatge de marca: logotip i aplicacions
+ Fulletons, cartells i catàlegs
+ Disseny editorial: llibres, revistes i memòries
+ Il·lustració
+ Packaging: etiquetes i boses
+ Disseny web: webs corporatives i e-comerce
+ Fotografia

Físicament em podríeu trobar entre la Segarra i la Selva, però sóc de mal assentar i em desplaço per tot el territori.

mercè serra valls
arç blanc

arç blanc(crataegus monogyna)

Arbust espinós de fulla caduca, que pot arribar a convertir-se en un petit arbre de fins a sis metres d'alçada. Les flors són blanques i fines, amb cinc pètals i cinc sèpals, amb la típica aparença de la família de les rosàcies. El fruit vermell, petit i farinós, en alguns indrets l'anomenen cirereta de pastor. Viu en indrets humits de la muntanya mitjana, normalment rouredes, bardisses, boscos caducifolis, on ocupa barrancs, marges de boscos i vores de riu. Molt comú al clima mediterrani, el trobem a l'oest i centre d'Europa.

Les flors i fulles de l'arç blanc tenen propietats reguladores i tòniques cardíaques. Es prenen en forma d'infusió per l'hipertensió, l'arteriosclerosi, les palpitacions i arítmies del cor, els espasmes nerviosos, l'angoixa d'origen cardio-nerviós i l'insomni. També afaboreix el reg sanguini del cervell i és diurètic.