VISIÓ

Arsblanc és un estudi orientat a resoldre projectes de comunicació gràfica i visual. Responc a les necessitats de comunicació de la teva marca, del teu projecte. Com l’arç blanc destino el màxim de temps i recursos a pocs projectes, vull que cada carpeta estigui cuidada, ben treballada i polida. Per fer créixer cada projecte i que tingui la solidesa i el posicionament que necessita, fent que cada acció o element comunicatiu tingui un sentit estratègic, optimitzant recursos per obtenir els màxims resultats amb un discurs propi i coherent. Fer-lo únic.

Arsblanc treballa de costat amb el client per saber quina és la seva visió i necessitats comunicatives amb l’objectiu de crear valor. M’agrada treballar per les persones, per projectes que tenen un propòsit ecosocial i/o pedagògic. Desenvolupo els projectes amb criteris d’ecodisseny, crec profundament en el disseny sostenible economitzant recursos materials, buscant la millora ambiental del producte o servei aconseguim aportar valor social i ecològic als projectes.

SOBRE MI

Sóc la mercè serra i valls, sóc dissenyadora gràfica i artista visual apassionada pel món vegetal i el paisatge. Inquieta, creativa, empàtica, imaginativa, m’agrada implicar-me i fer realitat nous projectes que m’il·lusionin. Tinc una sòlida experiència en el món de la direcció d’art, el disseny gràfic, la il·lustració i disposo d’unes bones i bons col·laboradors amb altres perfils professionals que permeten a Arsblanc donar la resposta completa a cada projecte.SERVEIS

– Branding, imatge de marca

– Promoció

– Il·lustració

– Disseny de catàlegs, llibres i revistes

– Senyalística

– Packaging

– Disseny web

– Creació de continguts

– Consultoria de comunicació

– Espais i elements per a exposicions

mercè serra valls
arç blanc

arç blanc(crataegus monogyna)

Arbust espinós de marge, de fronteres fresques i assolellades dels boscos, o de límits dels camps de cultiu. El seu nom vé del mot grec krataios (“força”, “vigor”), un nom que esdevindrà Crataegus per referir-se a tot el gènere. Anomenat així per la seva longevitat però també la seva fusta, dura i resistent. De la família de les rosàcies, pot arribar a convertir-se en un petit arbre de fins a sis metres d’alçada. Les flors són blanques i fines, el fruit vermell, petit i farinós. Les flors i fulles de l’arç blanc tenen propietats reguladores i tòniques cardíaques. Es prenen per l’insuficiència cardíaca, la hipertensió, les palpitacions i arrítmies del cor, l’arterioesclerosi. També combat els espasmes nerviosos, l’angoixa d’origen cardio-nerviós i l’insomni. Afavoreix el reg sanguini del cervell i és diürètic.