CNS COWORKING

Projecte de Branding i retolació de l’espai de CNS COWORKING. És un projecte d’un espai de cotreball amb diferents tipus de professionals que aposten per la  responsabilitat social, CNS de conscients. Amb despatxos individuals que s’integren en un espai comú, espais polivalents comuns i sales de reunions.

A partir dels imputs que em va transmetre la clienta: xarxa, compromís, consciència,…  desenvolupo un logotip on es reflecteixin aquests conceptes amb la fusió entre els colors i la construcció de les lletres de CNS a partir de figures geomètriques simples que creen un conjunt per cada lletra. S’utilitza una tipografia senzilla i de pal sec per tota la gràfica.

Un altre repte d’aquest projecte és la remodelació de la façana. Així doncs, es fa tota la retolació superior i un cartell lateral. Finalment, seguint el concepte de xarxa, es creen uns gomets units entre ells per cada professional del coworking i així visualitzar la seva feina. Aquests són bescanviables en el moment que hi ha canvis dins l’espai.