Sóc la mercè, sóc il·lustradora, dissenyadora gràfica i artista visual. Inquieta, creativa, empàtica, imaginativa i sensible. Sempre m’agrada implicar-me i fer realitat nous projectes que m’il·lusionin. El 2007 vaig crear l’estudi Arsblanc i des de llavors són molts els projectes realitzats, així doncs, tinc una sòlida experiència en el món de la direcció d’art, el disseny gràfic i la il·lustració.  També disposo d’una xarxa de col·laboradors amb altres perfils professionals que permeten a Arsblanc donar una resposta completa a cada projecte. Apassionada pel món vegetal, qualsevol suport em serveix per expressar la meva passió per la vida, el color i la natura. A més, amb el temps he anat creant un imaginari propi des d’on puc expresar les meves inquietuds i emocions.

ARSBLANC IL·LUSTRACIÓ

Arsblanc és il·lustració. Arsblanc és creativitat. Arsblanc és expresivitat. Arsblanc és emoció. Així doncs, realitzo il·lustracions per treballs d’editorial i disseny gràfic. Treballo la il·lustració amb diferents tècniques depenent de la necessitat o del que vull expressar a través de les imatges,  des del dibuix a linia i color pla, la pintura, fins al collage i el gravat.
Sovint il·lustro a través del meu imaginari natural, creant obres a partir d’elements de la natura. Així qud exposo aquests elements naturals a un procés de transformació, de noves vinculacions i relacions, i es creen noves realitats, noves possibilitats de relat, en històries que volen ser contades. Nous paisatges impossibles o escenaris possibles per a una documentació fantàstica. O com il·lustracions per les històries més boniques. 
[/ux_cb_text]

ARSBLANC ECODISSENY

Arsblanc és disseny. Arsblanc és comunicació gràfica i visual. Arsblanc és creativitat. Arsblanc respon a les necessitats de comunicació del teu projecte, la teva marca. Com l’arç blanc destino el màxim de temps i recursos a pocs projectes, vull que cada carpeta estigui cuidada, ben treballada i polida. I així, fer crèixer cada projecte i que tingui la solidesa i el posicionament que necessita amb un discurs propi i coherent. Fer-lo únic.
 
Arsblanc treballa de costat amb el client per saber quina és la seva visió i necessitats comunicatives amb l’objectiu de crear valor. M’agrada treballar per les persones i amb les persones, per projectes que tenen un propòsit social, ecològic, pedagògic i/o cultural. Com a resultat, desenvolupo els projectes amb criteris d’ecodisseny, crec profundament en el disseny sostenible economitzant recursos materials, i buscant la millora ambiental del producte o servei aconseguim aportar valor social i ecològic als projectes.

SERVEIS

 
  • Branding o identitat de marca
  • Promoció (fulletons, cartelleria, catàlegs,…)
  • Disseny editorial (catàlegs, llibres i revistes)
  • Senyalística i elements expositius
  • Packaging
  • Disseny web
  • Creació de continguts
  • Fotografia i video
  • Consultoria de comunicació
   
crataegus_arsblanc

ARÇ BLANC (CRATAEGUS MONOGYNA)

Arbust espinós de marge, de fronteres fresques i assolellades dels boscos, o de límits dels camps de cultiu. El seu nom ve del mot grec krataios (força, vigor), un nom que esdevindrà Crataegus per referir-se a tot el gènere. Anomenat així per la seva longevitat però també la seva fusta, dura i resistent. De la família de les rosàcies, pot arribar a convertir-se en un petit arbre de fins a sis metres d’alçada. Les flors són blanques i fines, el fruit vermell, petit i farinós. Les flors i fulles de l’arç blanc tenen propietats reguladores i tòniques cardíaques. Es prenen per l’insuficiència cardíaca, la hipertensió, les palpitacions i arrítmies del cor, l’arterioesclerosi. També combat els espasmes nerviosos, l’angoixa d’origen cardio-nerviós i l’insomni. i finalment, afavoreix el reg sanguini del cervell i és diürètic.

CONTACTA

estudi@arsblanc.net

+34 650 542 401