Sóc la mercè, dissenyadora gràfica, il·lustradora i artista visual. Inquieta, creativa, empàtica, imaginativa, sensible, m’agrada implicar-me i fer realitat nous projectes que m’il·lusionin. Vaig crear l’estudi Arsblanc el 2007, des de llavors són molts els projectes realitzats, així doncs, tinc una sòlida experiència en el món de la direcció d’art, el disseny gràfic, la il·lustració.  També disposo d’una xarxa de col·laboradors amb altres perfils professionals que permeten a Arsblanc donar la resposta completa a cada projecte. Apassionada pel món vegetal, qualsevol suport em serveix per expressar la meva passió per la vida, el color i la natura en imatges de marca, contes, cartells, il·lustracions… I amb el temps he anat creant un món propi, ja que m’interessa l’essència de les coses, les interaccions entre els éssers vius i els materials naturals.

ARSBLANC ECODISSENY

Arsblanc és disseny. Arsblanc és comunicació gràfica i visual. Arsblanc és creativitat. Arsblanc respon a les necessitats de comunicació del teu projecte, la teva marca. Com l’arç blanc destino el màxim de temps i recursos a pocs projectes, vull que cada carpeta estigui cuidada, ben treballada i polida. I així, fer crèixer cada projecte i que tingui la solidesa i el posicionament que necessita amb un discurs propi i coherent. Fer-lo únic.
 
Arsblanc treballa de costat amb el client per saber quina és la seva visió i necessitats comunicatives amb l’objectiu de crear valor. M’agrada treballar per les persones i amb les persones, per projectes que tenen un propòsit social, ecològic, pedagògic i/o cultural. Com a resultat, desenvolupo els projectes amb criteris d’ecodisseny, crec profundament en el disseny sostenible economitzant recursos materials,i buscant la millora ambiental del producte o servei aconseguim aportar valor social i ecològic als projectes.

SERVEIS

 
  • Branding o identitat de marca
  • Promoció (fulletons, cartelleria, catàlegs,…)
  • Disseny editorial (catàlegs, llibres i revistes)
  • Senyalística i elements expositius
  • Packaging
  • Disseny web
  • Creació de continguts
  • Fotografia i video
  • Consultoria de comunicació
   

ARSBLANC IL·LUSTRACIÓ

Arsblanc és il·lustració. Arsblanc és creativitat. Arsblanc és expresivitat. Arsblanc és emoció. Realitzo il·lustracions per treballs d’editorial i disseny gràfic. Treballo la il·lustració amb diferents tècniques depenent de la necessitat o del que vull expressar a través de les imatges. Des del dibuix a linia i color pla, la pintura, al collage i el gravat.
Sovint il·lustro a través del meu imaginari natural, creant obres a partir d’elements de la natura, exposo aquests elements naturals a un procés de transformació, de noves vinculacions i relacions, i es creen noves realitats, noves possibilitats de relat, en històries que volen ser contades. Nous paisatges impossibles o escenaris possibles per a una documentació fantàstica. O com il·lustracions per les històries més boniques.
crataegus_arsblanc

ARÇ BLANC (CRATAEGUS MONOGYNA)

Arbust espinós de marge, de fronteres fresques i assolellades dels boscos, o de límits dels camps de cultiu. El seu nom ve del mot grec krataios (força, vigor), un nom que esdevindrà Crataegus per referir-se a tot el gènere. Anomenat així per la seva longevitat però també la seva fusta, dura i resistent. De la família de les rosàcies, pot arribar a convertir-se en un petit arbre de fins a sis metres d’alçada. Les flors són blanques i fines, el fruit vermell, petit i farinós. Les flors i fulles de l’arç blanc tenen propietats reguladores i tòniques cardíaques. Es prenen per l’insuficiència cardíaca, la hipertensió, les palpitacions i arrítmies del cor, l’arterioesclerosi. També combat els espasmes nerviosos, l’angoixa d’origen cardio-nerviós i l’insomni. Afavoreix el reg sanguini del cervell i és diürètic.

CONTACTA

estudi@arsblanc.net

+34 650 542 401